بالابرهای ثابت هیدرولیکی دارای چند بخش اصلی می باشد که شامل :

1- سازه فی : که روی دیوار نصب می گردد و معمولا از جنس پروفیل آهن با سایزهای مختلف بوده که بصورت دو ستون عمودی که توسط تعدادی ناودانی حد فاصل یکسان در تمام طول ستون ها رعایت شده و به یکدیگر متصل هستند. از مجموع این ستون ها و ناودانی ها یک سازه فی بدست می آید که داخل بنا یا دیواری که بالابر آنجا قرار دارد، نصب شده است و تمام استقامت و ثبات آسانسور وابسته به آن است.

2- ریل های آسانسوری : ریل های فی مقاوم با آلیاژ مخصوص هستند که عمدتاً به شکل T انگلیسی بوده و روی سازه فی سوار می شوند. مجموع کل بالابر از طریق این ریل ها در طول ستون های سازه بالا و پایین خواهد شد.

3- ارابه و سکوی بالابر : ارابه بصورت عمود بر سازه فی توسط قطعاتی مثل کفشک روی ریل های آسانسوری قرار گرفته و در جهت عمود بالا و پایین می شود و وظیفه حمل سکو یا سبد را بعده دارد. بسته به نوع دستگاه، سکو می تواند بصورت یک صفحه فی ساده بوده و یا دور آن محصور شود و در مواردی یک کابین روی سکو قرار خواهد گرفت که بصورت یک مکعب چهار وجهی تمام سطوح را مسدود می کند.

4- مجموعه هیدرولیک : شامل قطعات اصلی جک هیدرولیکی، شلنگ های هیدرولیکی، پاور یونیت و جعبه برق و کابل های برق می باشد.


10 کاربرد اصلی بالابر صنعتی

بخش های اصلی بالابرهای ثابت هیدرولیکی

برخی از کاربردهای متداول یک بالابر هیدرولیکی

های ,فی ,سازه ,بصورت ,ریل ,یک ,سازه فی ,ریل های ,های آسانسوری ,بوده و ,و در

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انجمن هنرهای نمایشی تربت حیدریه خرمالوی شیرین پرونده کلاهبرداری ورمی کمپوست باشگاه فرهنگی ورزشی پیام نوین اردبیل بوی عطر... برج خنک کننده salamatirani ☆Music☆ ارز دیجیتال آذرنت